Home Page » ANGLISHT 13 February 2016

Mësimi 11 – Mëso gjuhën gjermane – Mëso gjermanisht

Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot tona , qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, shkarkim dhe ngarkim në kanale tjera. http://rapitful.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/Rapitful-wwwrapitfulblogspotcom/257663060940656?ref=hl

Mëso Gjermanisht,Mëso gjuhën gjermane, meso gjermanisht,meso gjermanisht online,meso gjermanisht 1,meso gjermanisht 2,meso gjermanisht shqip,mëso gjermanisht.meso gjermanisht,meso gjermanisht online,meso gjermanisht 1,meso gjermanisht 2,meso gjermanisht shqip,mëso gjermanisht,meso gjuhen gjermane online, meso gjuhen angleze online, numrat ne gjuhen gjermane,testi ne gjuhen gjermane,gjuha gjermane,gjuha gjermane per fillestar,gjuha gjermane fjalor,gjuha gjermane dhe shqip

11
Elf
12
Zwölf
13
Dreizehn
14
Vierzehn
15
Fünfzehn
16
Sechzehn
17
Siebzehn
18
Achtzehn
19
Neunzehn
20
Zwanzig

Si e komentoni kete video?
  • 1224 Views

Mësimi 11 – Mëso gjuhën gjermane – Mëso gjermanisht

Mësimi 11 – Mëso gjuhën gjermane – Mëso gjermanisht

Mësimi 11 – Mëso gjuhën gjermane – Mëso gjermanisht