Home Page » ANGLISHT 13 February 2016

Mësimi 16 – Mëso gjuhën italiane – Mëso italisht

Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot tona , qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar, shkarkim dhe ngarkim në kanale tjera. http://rapitful.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/Rapitful-wwwrapitfulblogspotcom/257663060940656?ref=hl

Mësimi 16 – Mëso gjuhën italiane – Mëso italisht

Mëso Italisht,Mëso gjuhën Italiane, meso Italisht,meso Italisht online,meso

Italisht shqip,mëso Italisht.meso Italisht,meso Italisht online,meso Italisht

shqip,mëso Italisht,meso gjuhen Italiane online, meso gjuhen italiane online,

numrat ne gjuhen italiane,testi ne gjuhen Italiane,gjuha Italiane,gjuha

Italiane per fillestar,gjuha Italiane fjalor,gjuha Italiane dhe shqip

Vetëm një moment
Un momento
Prisni këtu
Aspetta qui
Më ndiqni mua
Seguimi
Ajo do t’ju ndihmojë
Ti aiuterà lei
Hyni
Entra
Uluni
Siediti
Ejani këtu
Vieni qui
Më trego
Mostrami

Si e komentoni kete video?
  • 1588 Views

Mësimi 16 – Mëso gjuhën italiane – Mëso italisht

Mësimi 16 – Mëso gjuhën italiane – Mëso italisht

Mësimi 16 – Mëso gjuhën italiane – Mëso italisht