Home Page » SHQIP 04 February 2016

Bidai : Vdekja e Sadnës mbi 10 persona te shtruar ne spital me zemer !

sara khan Bidai : Vdekja e Sadnës mbi 10 persona te shtruar ne spital me zemer !

Telenovela indiane “Bidai” pati një jehonë të madhe në vendin tonë, ku një bum të madh pati në rrjetet sociale me vdekjen e Sadnës. Facebook-u shpërtheu me komentet e njerëzve, të cilët ishin marrosur pas këtij personazhi, por dhe vetë aktorjaështë shprehur se është mërzitur, pasi roli i saj mbaroi shpejt.

Në një intervistë, Sara Khan e cila është aktorja që luante rolin e Sadnës në telenovelën indiane “Bidai”, ka thënë se është shumë e mërzitur që roli i saj mori fund.

“Jam e sigurtë për një gjë, edhe pse Sadna vdes, regjisori do e gjejë një mënyrë për të më kthyer në serial”. Regjisori nuk e ktheu më në serial Sara Khan (Sadna), por kjo e fundit nuk ngeli pa projekt, sepse ajo filloi në serialin “Zoti na bashkoi (Ram Milaayi Jodi)

Si e komentoni kete video?
  • 5535 Views

Bidai : Vdekja e Sadnës mbi 10 persona te shtruar ne spital me zemer !

Bidai : Vdekja e Sadnës mbi 10 persona te shtruar ne spital me zemer !

Bidai : Vdekja e Sadnës mbi 10 persona te shtruar ne spital me zemer !