Home Page » SHQIP 08 February 2016

Ja pse duhet të konsumoni mjaltë me hudhër

hu Ja pse duhet të konsumoni mjaltë me hudhër

Hudhra është një nga bimët më të përdorura në kuzhinat e gjithë botës. Ajo ka një shije të veçantë dhe shumë fuqi shëruese.

Zakonisht hudhra përdoret e gatuar, por forma e saj e pagatuar e transformon këtë bimë në një ilaç të fuqishëm natyror.

Kur është fjala për zemrën, ajo e ndihmon uljen e shtypjes së lartë të gjakut dhe kolesterolit, gjithashtu parandalon sëmundje të zemrës, sulmin në zemër dhe arteriosklerozën

Mënyra më e mirë për ta përdorur hudhrën është duke e përzier atë me mjaltë dhe ta konsumoni në stomak të zbrazur, për shkak se kur stomaku është i mbushur me ushqim, është më e vështirë për trupin që t’i absorbojë të gjithë ushqyesit që kjo përzierje mund t’i ofrojë.

E gjitha çfarë duhet të bëni është të merrni 2-3 thela të hudhrës, t’i copëtoni ato në copa të vogla dhe t’i përzieni me një lugë gjelle mjaltë.

Si e komentoni kete video?
  • 3107 Views

Ja pse duhet të konsumoni mjaltë me hudhër

Ja pse duhet të konsumoni mjaltë me hudhër

Ja pse duhet të konsumoni mjaltë me hudhër