Home Page » SHQIP 13 February 2016

Promo e emisionit ExpressRozë, mysafirë: Gili me Ilir Beranin, Xhesika Ndoj, Ana Kabashi dhe Shkumbin Tafilaj

Sot emisioni ExpressRozë, që transmetohet në Televizionin Klan (16:00) dhe në AlSat (21:00) do të mund të ndiqni intervistën ekskluzive për nder të Shën Valentinit të çifitit Gili dhe Ilir Berani.

Ata do të tregojnë se si kanë kaluar këto 30 vjet në skenë dhe si kanë arritur që mos të prishin harmoninë e tyre në çift.

Një e ftuar tjetër është edhe këngëtarja Xhesika Ndoj e cila do të tregoj për aferën që ajo pati me një deputet shqiptar.

Shkumbin Tafilaj tregon më shumë detaje për këngën e tij Panta Rei, që flet për komunitetin LGBT.

Çka thotë Ana Kabashi për projektet e saj të reja.

Teuta Krasniqi tregon më shumë për karakterin e saj në filmin “Distant Angels”.

Këto intervista dhe shumë lajme të tjera do të mund ti ndiqni në emisionin ExpressRozë që transmetohet sonte në dy kanale, në Televizionin Klan (16:00) dhe AlSat M (21:00).

Si e komentoni kete video?
  • 1411 Views

Promo e emisionit ExpressRozë, mysafirë: Gili me Ilir Beranin, Xhesika Ndoj, Ana Kabashi dhe Shkumbin Tafilaj

Promo e emisionit ExpressRozë, mysafirë: Gili me Ilir Beranin, Xhesika Ndoj, Ana Kabashi dhe Shkumbin Tafilaj

Promo e emisionit ExpressRozë, mysafirë: Gili me Ilir Beranin, Xhesika Ndoj, Ana Kabashi dhe Shkumbin Tafilaj