Home Page » SHQIP 05 February 2016

Sadna i shkruan Arditit: Dua të vij tu takoj

sad Sadna i shkruan Arditit: Dua të vij tu takoj

Në janar producenti Ardit Gjebrea postoi një foto në Instagram ku ishte i veshur si personazhet e Bidai-t.

10 ditë më vonë aktorja Sarah Khan, që luan rolin e Sadna-s tek ‘Bidai’ komentoi në këtë foto duke shkruar: ‘Do të dëshiroja të vija dhe t’ju takoja. Komenti është bërë nga profili @ssarakhan në Instagram.

Ky koment ka krijuar menjëherë debat mes fansave të serialit, të cilët presin prej kohësh që aktorja të vijë në Shqipëri. Khan pritej të vinte në TEG, si e ftuar speciale për festën e Shën Valentinit, por asgjë nuk është konfirmuar.

Por komenti i saj ‘Dua të vij t’ju takoj’, në një foto të postuar 10 ditë më parë, tregon se ajo është në dijeni se kush është Ardit Gjebrea dhe se, çfarë është ‘E Diela Shqiptare’.

Si e komentoni kete video?
  • 3211 Views

Sadna i shkruan Arditit: Dua të vij tu takoj

Sadna i shkruan Arditit: Dua të vij tu takoj

Sadna i shkruan Arditit: Dua të vij tu takoj